Špenátová omeleta so sušenými paradajkami
Túto omeletu si môžete pripraviť aj počas zimných mesiacov.
10. FEB 2015
(bez obsahu laktózy, nízky obsah lepku, bez cukru)
Čas prípravy: menej ako 40 minút
Doba varenia: menej ako 30 minút
Suroviny na 8 porcií:
- 3 domáce vajcia (alebo vajcia z voľného chovu)
- 50 g sušených paradajok
- 50 g špenátu
- 1 ČL čerstvo nasekaného kôpru
- korenie
Príprava:
Paradajky necháme namočené v teplej vode 15 minút. Vodu vylejeme a paradajky pokrájame na malé kocky. Vajcia rozšľaháme pomocou ručného šľahača. Pridáme pokrájané paradajky, špenát, kôpor a korenie. Omeletovú zmes vylejeme do foriem a pečieme v rúre asi 25 minút (180 ºC).
Odporúčame prečítať: Bielková omeleta s pečenou kari zeleninou
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)