Cuketovo-parmezánové placky

Simona Škodová

Chutné a chrumkavé placky, ktoré môžete servírovať samostatne alebo ich vložiť do kvalitnej  žemle a mať zdravú a výživnú desiatu, obed či večeru.

Zeleninovo-parmezanove placky
Zdroj: Tatiana Gernátová, ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2
26. AUG 2020

Celkový čas prípravy: 30 min.

Porcie: 2

Suroviny:

  • 1/2 cukety
  • 5 šampiňónov
  • 4 ks špargle
  • 6 vajíčok
  • 100 g parmezánu
  • štvorfarebné korenie

Postup:

Očistenú zeleninu nakrájame na veľmi malé kúsky, ktoré premiešame s vajíčkami, parmezánom a korením.

V prípade, že cesto bude veľmi riedke, pridáme podľa potreby  ovsené vločky.

Placky pripravujeme na panvici s repkovým olejom.

Tento chutný fit recept nájdete v knihe ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2, spolu s ďalšími 85 receptami od najlepších slovenských trénerov, ktoré si pripravíte jednoducho a rýchlo do 30 minút.

banner zdravé rýchlovky 2


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Cuketovo-parmezánové placky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Návšteva vo fitness centre

Ako často navštevujete svoje fitness centrum?

1 krát do týždňa
2 krát do týždňa
3 a viac krát do týždňa
1 krát mesačne

Celkom hlasovalo: 2479
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.