Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom
23. MAR 2017

Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom

Nátierku si môžete dať aj na mäso či cestoviny.

Suroviny

  • 1 hrnček bryndze (nepasterizovanej)
  • 5 lístkov medvedieho cesnaku
  • 1 stonka novej cibuľky
  • 1 PL kôpru
  • 1 PL žeruchy
  • 1 PL masla ghee
  • kváskový celozrnný chlebík
  • 1 paradajka

Postup prípravy

Všetky zelené bylinky nakrájame nadrobno, aj cibuľku. Maslo ghee roztopíme a zmiešame s bryndzou. Primiešame bylinky. Z chlebíka si urobíme hrianku. Nátierku natrieme na hrianku a jeme s paradajkou alebo reďkovkou.

Zdroj: zdravienatanieri.sk

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Čokoládový chliebČokoládový chlieb

Kto miluje čokoládu, je to pre neho ten pravý experiment.

 

Orechové masloOrechové maslo

Spojenie mandlí a vlašských orechov je dokonalé. 

 

Nátierka z mungo fazuliekNátierka z mungo fazuliek

Mungo  sú tmavozelené fazuľky, ktoré chuťovo pripomínajú zelený hrášok.


Autor článku

zdravienatanieri

Natália Spišiaková

Milujem jedlo! Jedlo je moja závislosť a preto si musím vyberať. Až vekom som došla k uvedomeniu, že telo nie je „kuka nádoba“, ale dar, o ktorý sa treba starať, rozmaznávať ho a lahodiť mu. Všetka starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Keďže mám hlavu plnú super zdravých receptov, cítila som potrebu podeliť sa s ostatnými.

http://www.zdravienatanieri.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Návšteva vo fitness centre

Ako často navštevujete svoje fitness centrum?

1 krát do týždňa
2 krát do týždňa
3 a viac krát do týždňa
1 krát mesačne

Celkom hlasovalo: 1427
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.